8 Okt

Alldeles perfekt att övernatta här vid Västervik/Sågen. Det har regnat hela natten, nu är det 7 grader och blåser kalla vindar.

Jag tar en bild av den vackra kyrkan när vi passerar. Vi får komma tillbaka hit en varmare dag, så fint här. Åke säger att jag är kyrklig av mig eftersom jag tycker om att fotografera kyrkor.


Vi åker mot nordväst och loggar gömmor efter vägen, det fortsätter att blåsa kallt. När regnet kommer så lägger vi ner skattletandet och satsar på att åka några mil. Trots regnet så är det vackert med höstfärgerna.

Får på mail dom fina bilder som duktiga fotografen Jenni Sjöberg tagit. Så vacker är vår älskade Jessi som för övrigt blev 7 år igår. 


Eftersom det fortsätter att regna så är det lika bra att åka på så vi fortsätter mot Örebro, när vi närmar oss så klarnar det upp.

Vi åker till Naturens Hus, här brukar vi tycka om att stå. Det blåser fortfarande kallt så det får bli en kort kissrunda ikväll känner jag.


9 Okt

Här vid Naturens Hus sover man alltid bra. Här finns ju också så fina promenadvägar i vacker natur som vi brukar nyttja, men inte idag för nu är vädret ruggigt och vi längtar nog hem lite grann.

Vi åker till Loh Electronics och köper en antenn till vår router att ha på taket, plåttaket skärmar ju av lite. Blir säkert bra.

Klockan 11.15 passerar vi Dalporten i Grängesberg. Nästan hemma.

Efter en sväng förbi Hemköp i Insjön så kör vi in på gården vid 13-tiden. Så skönt att vara hemma, vovvarna tycker nog det också för dom springer runt runt på gräsmattan och in i huset och ut igen.


Det är underbart att kunna ge sig ut med husbilen och uppleva alla underbara platser som finns både i Sverige och i övriga Europa, men jag är så glad att ha ett hem som jag älskar att komma hem till.

Resan började ju inte riktigt som vi hade tänkt eftersom pannan slutade fungera och vi fick lov att ta oss till Truma verkstan i södra Tyskland, vi hade planerat att åka söderut efter Franska kusten med Normandie och sen åka österut genom södra Frankrike och vidare genom Schweiz, Italien, Österrike och hem genom Tyskland. Nu blev det inte så men vi har ändå haft en fantastisk resa, sett obeskrivligt vacker natur och mött trevliga vänliga människor överallt, en hel del geocaching har det blivit också förstås.